Assertiviteit bij AFAS Software
Assertief zijn steeds belangrijker wordt in ons dagelijkse werk. We leven en werken in een snel veranderende omgeving, waar je continu op de proef wordt gesteld. Hoe geef je je grenzen aan op een tactvolle, respectvolle manier? En waar liggen je grenzen eigenlijk?

(Inter)actieve aanpak
Er valt zoveel over te schrijven, maar je leert én voelt het pas écht als je het zelf doet. De aanpak van SPAT spreekt mij daarom enorm aan. Samen met mijn collega managers heb ik de trainingen eerst zelf ondervonden. Zo leerden we voelen wat je lichaamshouding doet in een bepaalde situatie. En hoe belangrijk het is om te herkennen dat het niet altijd gaat om de woorden die je zegt, maar ook om de houding die je erbij aanneemt en je lichaamstaal. Ik merkte dat ik beter handelde met een rustig lichaam en focus op mijn ademhaling.

Veilig en persoonlijk
De coaches van SPAT zorgen voor een fijne setting en creëren een omgeving waarin je ook dúrft te delen. Ik geloof dat je alleen dan resultaten zult bereiken. Ondanks dat je dagelijks met dezelfde mensen samenwerkt geeft het je toch nieuwe inzichten in jezelf en de ander. Het leuk én leerzaam. Ik kan deze assertiviteitstraining zeker aanraden!

Betrokken coaches

Fabio D’Agata

Oprichter | Auteur | Spreker
Een verandering bedenk je met je hoofd, maar maak je met je hele lichaam.

Jelle Bouma

Coach | Trainer
Als je in beweging komt kan ik zien wie je bent, daar ligt mijn kracht.

Marloes Nieberg

Coach | Psycholoog | Running Therapeut
Als sport- en neuropsycholoog haal ik jouw beste kwaliteiten naar boven.

Andere succesverhalen

Zelfvertrouwen

De manier van trainen zorgt ervoor dat iedereen samen kan trainen, ongeacht het niveau. Dat geeft mij ook het zelfvertrouwen om door te gaan met trainen en in mijn geval hardlopen.

Lees meer
- Erik

Energie nodig

Tijdens mijn werk op kantoor bij Deloitte ben ik erg druk in mijn hoofd maar fysiek gezien zit ik de hele dag. Behalve het feit dat dit best wel saai kan zijn is het ook niet goed voor mijn lichaam.

Lees meer
- Hugo

100% ondernemen

Ik kreeg eindelijk de moed om mijn vaste baan als taaldocent op te zeggen en geheel als ZZP-er door het leven te gaan.

Lees meer
- Mylène
©2024 SPAT verandert | KvK: 61495980 | BTW: NL854366933B01
Chat openen
Hallo, kunnen we je helpen met een vraag?