Jelle Bouma

Jelle Bouma

Als je in beweging komt kan ik beter zien wie je bent. Afwachtend, gretig, ongeduldig, bedachtzaam of iets heel anders. Aan de hand van jouw hogere doel en persoonlijkheid gaan we samen aan de slag. Ik zorg voor de juiste energie en ik houd de drempel zo laag mogelijk. En in elke training stop ik positieve energie om jou op een prettige manier verder te brengen.

Waar is Jelle bij betrokken

Assertiviteit Training

Informatie Contact

Individuele Coaching

informatie Contact

Verbinding maken

Informatie Contact

Mijn leven bestond vroeger alleen maar uit topsport in de vorm van voetbal. Ik speelde bij PSV, FC Utrecht en HFC Haarlem. De laatste jaren van mijn carrière heb ik bij de top van amateurs gespeeld van Rijnsburgse boys. Die ervaringen hebben mij sterker gemaakt als mens en als coach.

De eerste 10 jaar van mijn coach carrière werkte ik als personal trainer en fitnessinstructeur. Daarna sloot ik in 2014 aan bij SPAT verandert, voor meer verdieping. En dat heb ik gekregen! Wanneer ik nu met iemand in beweging kom, zie ik wat er ontstaat: veel meer dan dat we vaak door hebben. Ons lichaam is in beweging (fysiek), maar je gedachten (mentaal) en je gevoelens ook (emotioneel). Met de kennis en ervaring van nu ben ik expert in “coachen in het moment”.

Succesverhalen met Jelle

Durven te zitten

De tranen stonden soms nabij, maar van Jelle kreeg ik veel steun. Dat had ik nodig en gaf mij een goed gevoel. Het is ongelooflijk wat we allemaal hebben meegemaakt.

Lees meer...
- Suzanne

Na de topsport

Na mijn topsportcarriere had ik iemand nodig die me motiveerde om aan de slag te gaan. Een aantal trainers konden mij niet geven waar ik behoefte aan had. Met Jelle was er direct een klik.

Lees meer
- Esther

Kwaadaardige tumor

Binnen 1 minuut kan je hele leven, en alles wat je hebt bereikt op je 30ste, in 1 keer drastisch veranderen. Dat kan. Het overkwam mij ruim 2 jaar geleden; in mijn lichaam zat een kwaadaardige tumor.

Lees meer
- Marloes

Ik sta klaar om samen een onvergetelijk én succesvol verandertraject aan te gaan, zowel 1-op-1 of met een groep. Ik ontwerp oefeningen die je nog niet eerder hebt gedaan die jou naar je hogere doel leiden!

Beelden van Jelle

©2024 SPAT verandert | KvK: 61495980 | BTW: NL854366933B01
Chat openen
Hallo, kunnen we je helpen met een vraag?