Specialisten in duurzame gedragsverandering

Gedrag veranderen is niet makkelijk. Maar de kans op succes is groter door te werken met de SPAT Methode. Met deze methode wordt het hele lichaam betrokken bij de leerervaring: fysiek, mentaal en emotioneel. Dát maakt impact. Hiervoor bieden wij vitaliteitsprogramma’s en workshops voor groepen in het bedrijfsleven en in de zorgsector. Deze programma’s zijn ontworpen door onze eigen coaches, met elk een eigen specifieke expertise. Op aanvraag begeleiden wij ook 1-op-1.

Het kernteam van SPAT bestaat uit experts met verschillende expertises, zoals psychologie, (top)sport, fysiotherapie en coaching. Met deze expertises ontwikkelen en verzorgen wij oplossingen op maat. De expertise van het kernteam wordt aangevuld met zeven vaste partners, die naast hun specialisme ook intern zijn opgeleid in de SPAT Academy en de SPAT methode beheersen. Deze methode richt zich op het ontwikkelen van vaardigheden door middel van lichaamsbeweging en ervaringsleer.

SPAT Kernteam

Fabio D’Agata

Directeur | Auteur | Spreker
Een verandering bedenk je met je hoofd, maar maak je met je hele lichaam.

Marloes Nieberg

Coach | Psycholoog | Running Therapeut
Als sport- en neuropsycholoog haal ik jouw beste kwaliteiten naar boven.

Jelle Bouma

Coach | Personal Trainer
Als je in beweging komt kan ik zien wie je bent, daar ligt mijn kracht.

Coaches in het land

Certificaathouders

Naast de SPAT coaches en de vaste SPAT partners zijn er professionals in Nederland met het SPAT certificaat. Zij hebben deelgenomen aan de SPAT Academy, daarmee de SPAT Methode aangeleerd en voldoen aan de jaarlijkse toetsing.

Evelien Haverkamp, Karlijn Van der Meer, Marleen Haakma, Valentijn Franken, Kevin van Gestel, Chantal Peeters, Marjanne Roël, Moniek Homan, Glenn Potvliet, Marije Pieterse- ter Aa, Frank Mookhoek, Petra Kerkhove, Hanneke Hurst, Marleen Groeneveld, Anne Vergouwen, Juliëtte van Eeten, Kevin Princen, Anne Boumans, Giel Swinkels, Marc van der Tas, Robert-Jan Meertens, Marjon van Vledder, Hilde Berentschot, Sophie Hamers, Jan-Jaap Karsten, Court Cameron, Janneke de Jong – de Vries, Jaap Harkema, Yvonne Mocking, Johan Logtenberg, Hans Bierstekers, Laura Vernooij, Marieke Oosterbaan, Kaylee van Hazendonk, Marleen van der Velden, Marisja van Hensbergen, Jakelien Veldstra, Anisa Boonman, Stefan van Prooijen, Suzanne Berg, Nienke van Engelen, Jop Haverkamp, Lisanne van Dijk, Wies van Nuenen, Nathalie de Ridder, Geert Fokkens, Iris Meertens, Tobias Wijnmaalen.

Zij gingen u voor

©2023 SPAT verandert | KvK: 61495980 | BTW: NL854366933B01