Specialist in duurzame gedragsverandering

Met ruim 10 jaar ervaring en een eigen ontwikkelde methode Intelligent Bewegen zijn wij specialist in duurzame gedragsverandering. Gedrag veranderen is niet makkelijk. Maar door te werken met de methode van Intelligent Bewegen boeken we succes. Met deze methode wordt het hele lichaam betrokken bij het groeiproces: fysiek, mentaal en emotioneel. Dát maakt impact. Hiervoor bieden wij drie opties voor coachtrajecten aan.

Onze kennis en expertise komt van ruim 10 jaar ervaring in het bedrijfsleven, de zorgsector en overheidsinstellingen. Het multidisciplinair team van SPAT Verandert bestaat uit professionals met expertises als psychologie, (top)sport, fysiotherapie en coaching. Onze kennis blijft actueel door de dialoog aan te gaan met voorlopers in Nederland uit ons netwerk zoals: Bram Bakker, Marco van Basten, Wiepke Cahn, Erik Scherder, Bas van der Veldt en Mikkel Hofstee. Met deze kennis werken we aan een moderne aanpak die wérkt.

SPAT Kernteam

Fabio D’Agata

Oprichter | Auteur | Spreker
Een verandering bedenk je met je hoofd, maar maak je met je hele lichaam.

David Antes

Adviseur
Organisaties die in beweging komen bouwen aan een sterke toekomst.

Jelle Bouma

Coach | Trainer
Als je in beweging komt kan ik zien wie je bent, daar ligt mijn kracht.

Landelijke dekking

De coachprofessionals die de trajecten verzorgen zijn intern opgeleid in de SPAT Academy. Hierdoor beheerst elke coach – naast de eigen expertise – de methode van Intelligent Bewegen. Op de kaart van Nederland hieronder is te zien wat onze geografische dekking is. We zijn bereid om te reizen als dat nodig is, waardoor we vooralsnog voor alle aangemelde medewerkers een passende locatie hebben gevonden die goed bereikbaar is om aan het coachtraject deel te nemen.

Zij gingen u voor

©2024 SPAT verandert | KvK: 61495980 | BTW: NL854366933B01
Chat openen
Hallo, kunnen we je helpen met een vraag?