Vergeet afvallen, spiermassa kweken of het krijgen van de perfecte billen

Na een periode van heftige paniekaanvallen veranderde Fabio D’Agata zijn manier van bewegen. Hij ontdekte dat zijn klachten afnamen. Ons lichaam is namelijk slimmer dan je denkt en die intelligentie kun je inzetten voor wat écht belangrijk is in je leven. Aan de hand van praktijkvoorbeelden, onderzoek, interviews met experts én zijn eigen verhaal neemt D’Agata je mee naar een wereld waar beweging en persoonlijke ontwikkeling samengaan. Intelligent Bewegen geeft je inzichten, sleutelprincipes en tools om zelf aan de slag te gaan om je ultieme verlangen waar te maken.

Prijs boek: € 20,-

Fabio als spreker op uw evenement?

Quality Bookings

Fabio als spreker
Hoe kan lichaamsbeweging leiden tot persoonlijke ontwikkeling en bijdragen aan betere prestaties op je werk? Op deze vraag geeft Fabio D’Agata antwoord in zijn lezing of workshop over Intelligent Bewegen. Juist in een tijd waarin alles lijkt te draaien om denkwerk, is de grote winst te behalen met ons lichaam. Want ons lichaam is slimmer dan je denkt, in plaats van wachten tot het tegen begint te sputteren en kapot gaat kun je het bewust inzetten en daarmee betere resultaten neerzetten. Als directeur van zijn succesvolle bedrijf SPAT verandert en auteur van het boek Intelligent Bewegenis Fabio D’Agata dé expert op het gebied van lichaamsbeweging voor persoonlijke groei. In het bedrijfsleven genieten zijn lezingen, workshops en groepstrajecten enorme populariteit vanwege de nieuwe benadering en de grote uitwerking op de individu.

Ons lichaam is de sleutel naar succes
In een periode van heftige paniekaanvallen onderzoekt Fabio de traditionele manieren van lichaamsbeweging en ontdekt een nieuwe vorm. Hij verandert zijn kijk op het lichaam en manier van bewegen. Dat blijkt succesvol: zijn klachten nemen zienderogen af. Al snel leert hij dat de relatie met het lichaam, dat van nature intelligent is, voor hem de sleutel is naar succes.

De methode die Fabio vervolgens met zijn bedrijf ontwikkelt helpt bedrijven en medewerkers om duurzaam én beter te presteren. Zijn boodschap is een antwoord op beweegarmoede en stressklachten. Om de methode te begrijpen is een andere kijk nodig op lichaamsbeweging en die wordt gegarandeerd overgebracht, op een inspirerende manier.

Fabio D’Agata is een selfmade man en staat bekend als een alleskunner. Er is geen (sport)uitdaging die hij uit de weg gaat en dat terwijl hij ooit zijn eigen huis niet uit durfde te stappen vanwege zijn angsten. Zijn uitgebreide vaardigheden doet hij op aan onder andere de CIOS-opleiding in Arnhem, de opleiding Marketing and Commerce in Utrecht en de opleiding Intuïtieve Ontwikkeling. Zijn achtergrond als sportleider en -manager is o.a. aangevuld met jarenlange training in een groot scala aan sporten, Zen-training, Vipassana-retraites en Mindfulness.

Fabio D’Agata inhuren als spreker voor een lezing
Bedrijven die Fabio D’Agata willen inhuren als spreker, zijn verzekerd van een inspirerende, vernieuwende en leerzame lezing. De bedreven spreker werpt een compleet nieuw licht op beweging, persoonlijke groei en het leveren van prestaties. En belangrijker nog: hij spiegelt zijn publiek een nieuwe denkwijze voor over de cruciale rol die het lichaam hierin speelt. (Bron: Quality Bookings)

©2019 SPAT verandert | KvK: 61495980 | BTW: NL854366933B01