Meest gestelde vragen

Waar kan ik trainingen aanschaffen of aanvragen?
Via de website kan je eenvoudig een gratis intake aanvragen, jezelf inschrijven voor een programma of een offerte opvragen.

Gaan de trainingen door bij slecht weer?
Ja, de trainingen gaan altijd door. Alleen bij extreme omstandigheden zoals ijzel, onweer en storm worden de trainingen afgelast.

Wat is de Evidence Based Training Tool?
Een hulpmiddel om de perfecte training voor jou te ontwerpen. Kijk op de pagina van de Evidence Based Training Tool voor meer informatie.

Kan ik het niveau aan?
Iedere training is ingericht op de het niveau van de deelnemer(s). Een vaste regel is wel: samen uit, samen thuis.

Voor welke doelstelling kan ik persoonlijke begeleiding krijgen?
Voor jouw doelstelling en de verandering die daarbij hoort. Kijk op de pagina met succesverhalen om een indruk te krijgen welke veranderingen wij inmiddels hebben begeleid.

Hoe werkt het met de betaling?
De meeste trajecten worden per factuur betaald. Losse inschrijvingen voor programma’s kunnen veilig online betaald worden via iDeal of per bankoverschrijving.

Veranderen jullie ook bedrijven?
Ja, we gaan duurzame partnerschappen aan met overheidsinstelling en zorginstellingen die geloven in onze aanpak. Neem voor meer informatie en vrijblijvend advies contact met ons op.

Helpen jullie groepen of één op één?
Beide. Afhankelijk van de vraag en de verandering.

Wat moet ik meenemen bij een training?
Zo weinig mogelijk. Kom in sportkleding waarin jij je lekker voelt, afgestemd op het weer. In sommige gevallen kan een flesje water handig zijn. Voor de rest zorgen wij!

Kan ik een proefles volgen?
Een intake is gratis. Dat kan in gesprek of in overleg met de coach eventueel in trainingsvorm. Andere type proeflessen zijn niet mogelijk. Neem contact op voor een gratis intake.

Waar worden de trainingen gegeven?
In overleg, op locatie.

Trainen jullie ook buiten Utrecht?
Jazeker, we zijn actief in het hele land.

Hoe lang duurt een training, workshop of programma?
Alles wordt op maat ontwikkeld. Een buitentraining duurt meestal ongeveer 60 minuten.

Waar kan ik mijn waardevolle spullen laten?
Dat is afhankelijk van de trainingslocatie en de coach. Bij trainingen die vanaf de SPAT werkplek op de P.C. Borstraat in Utrecht starten heb je de mogelijkheid om spullen achter gesloten deur te houden. Het beste advies is om waardevolle spullen niet mee te nemen.

©2023 SPAT verandert | KvK: 61495980 | BTW: NL854366933B01