Suzanne

Van overgewicht naar een sterke vrouw

Het begin
Het was tijd voor verandering. Ik zat niet lekker in mijn vel. Ik vond mijzelf te groot en te zwaar. Het was voor mij heel moeilijk om op een terras te gaan zitten omdat de stoeltjes te krap waren. Ook vond ik het verschrikkelijk om te eten in het openbaar. “Wat zouden mensen wel niet over mij denken als een zwaar persoon wéér wat moest eten”? Dat soort gedachten spookte rond in mijn hoofd. Daarnaast was mijn conditie slecht en ik wilde gezonder gaan leven. Er was dus werk aan de winkel!

Betrokken coach

Jelle Bouma

Coach | Trainer
Als je in beweging komt kan ik zien wie je bent, daar ligt mijn kracht.

Tranen
Samen met Jelle ging ik aan de slag in de buitenlucht. Ik heb enorm veel plezier gehad tijdens de trainingen. De trainingen waren uitdagend, persoonlijk en inspirerend. De tranen stonden soms nabij, maar van Jelle kreeg ik veel steun. Dat had ik nodig en gaf mij een goed gevoel. Het is ongelooflijk wat we allemaal meegemaakt en bereikt hebben.

Experience Based Training Tool

Onze unieke Experience Based Training Tool vindt de perfecte mix van oefeningen voor jou.
Op basis van jouw persoonlijke data en successen van anderen die je zijn voorgegaan!

Meer weten

Op het terras
Nu gaat het goed met me! Ik ben sinds een maand zelfstandig aan het trainen. In het begin was het even zoeken naar de trainingsmomenten en wat ik zou gaan doen. Ik heb daar nu mijn weg in gevonden en dit gaat goed. Ik zit weer heerlijk op een terras en kan genieten van een lekker drankje. Het winkelen gaat ook weer goed! Ik kan in heel veel winkels slagen en hoef daarom niet meer naar speciale kledingzaken. Op deze veranderingen ben ik ontzettend trots! Sinds een half jaar heb ik nu een hele leuke vriend. Ik roep altijd “je moet eerst van jezelf houden voordat je van iemand anders kan houden” en dat cirkeltje is nu rond.

Beelden

Andere succesverhalen

Na de topsport

Na mijn topsportcarriere had ik iemand nodig die me motiveerde om aan de slag te gaan. Een aantal trainers konden mij niet geven waar ik behoefte aan had. Met Jelle was er direct een klik.

Lees meer
- Esther

Leren genieten

Het was voor mij een leermoment dat ik niet constant meer moet willen, maar dat momenten van ontspanning en genieten van je prestaties ook belangrijke momenten zijn in een training.

Lees meer
- Rowan

Zelfvertrouwen

De manier van trainen zorgt ervoor dat iedereen samen kan trainen, ongeacht het niveau. Dat geeft mij ook het zelfvertrouwen om door te gaan met trainen en in mijn geval hardlopen.

Lees meer
- Erik
©2024 SPAT verandert | KvK: 61495980 | BTW: NL854366933B01