Assertiviteit

Met assertiviteitstraining leer je beter voor jezelf op te komen. Hiervoor gebruiken wij actieve oefenvormen waardoor je in staat bent direct te ervaren en vooral echt te voelen wat voor jou effect gedrag is.

Houding, ademhaling, oogcontact en geloofwaardigheid staan centraal in de trainingen. Hoe geef je aan dat iets teveel voor je is? Durf je erop te vertrouwen dat een ander zijn grens aangeeft? Hoe voelt het om zelf te bepalen wat goed voor je is? Om dit te beleven gaan de bokshandschoenen aan, worden speelvelden uitgezet en geven de coaches feedback ín het moment. Door letterlijk in beweging te komen en met interactie te werken krijgen deelnemers onvergetelijke persoonlijke ervaringen en concrete handvatten waar ze écht iets mee kunnen.

Neem direct contact op met ons of vul onderstaand formulier in voor een gratis intake.

Gratis intake


Kennis & onderzoek

How are habits formed

Dit onderzoek laat zien dat een mens gemiddeld 66 dagen nodig heeft om een nieuwe gewoonte aan te leren. De benodigde tijd is ook afhankelijk van de complexiteit van de verandering. Maar wil je iets veranderen, dan heb je tijd nodig. Om deze reden hebben de veranderprogramma’s van SPAT altijd een duur van minimaal 10 weken.

Power Posing

Een krachtige, rechte en open houding (Power Pose) zorgt voor mentale kracht. Het leidt tot een verlaagd gehalte aan cortisol (stresshormoon) en een verhoogd testosterongehalte. Door deze mentale kracht ben je stress, angsten en negatieve gedachten beter de baas. SPAT coaches houden je continu bewust van je houding om hier optimaal van te profiteren.

Bad Popcorn

Er zijn simpele manieren om ongewenst eetgedrag aan te passen. Gebruik bijvoorbeeld kleinere borden. Leg ongezonde snacks op een moeilijk bereikbare plek en gezond eten in het zicht. Het is bewezen dat zelfs wanneer je de truc kent, het blijft werken. Daarom adviseren wij ook je omgeving aan te passen tijdens een verandertraject.

Experience Based Training Tool

Onze unieke Experience Based Training Tool vindt de perfecte mix van oefeningen voor jou.
Op basis van jouw persoonlijke data en successen van anderen die je zijn voorgegaan!

Meer weten

©2018 SPAT verandert | KvK: 61495980 | BTW: NL854366933B01