Marloes Nieberg

Marloes Nieberg

Met mijn achtergrond in de psychologie kan ik diepgang brengen in de oefeningen. Ik heb twee masters afgerond klinische neuropsychologie en sport- en prestatiepsychologie. Deze studies hebben me veel geleerd over het gedrag van mensen en het effect van de hersenen op het gedrag. Door deze kennis kan ik een goede analyse maken van de verandering die jij wilt behalen. Ik ben nieuwsgierig naar jouw verhaal en wat ervoor zorgt dat jij een spat wilt veranderen. Door goed te luisteren komen we er samen achter wat voor jou belangrijk is. We gaan aan de slag met een gevarieerd trainingsprogramma. Zo kan jij uiteindelijk een spat veranderen zonder dat je het gevoel hebt bergen te moeten verzetten. Met mij kan je 1-op-1 aan de slag of in een kleine groep.

Programma's met Marloes

Kies Voor Jezelf!

Informatie Aanvragen

Ik zie om mij heen veel prestatiedruk. Zowel thuis, op de werkvloer en op school wordt er verwacht dat je goede prestaties levert. En dat je daarnaast ook nog een bruisend sociaal leven hebt. Hoe gaan wij daarmee om? Hoe kan je het beste uit jezelf halen zonder hierin door te slaan? Om goed te kunnen presteren is het belangrijk dat jij je goed voelt en je genoeg aandacht aan jezelf besteedt. Dat wordt vaak vergeten. Met plezier bewegen is daarom een belangrijk onderdeel in mijn trainingen. Ik geloof dat je met plezier als basis de beste effecten behaalt. Het zorgt ervoor dat jij je goed voelt, waardoor de verandering gemakkelijker wordt.

Gratis intake


Door jezelf uit de dagen met nieuwe uitdagingen of sporten blijf je mentaal fris. Om tussen de oren fris te blijven is het niet nodig om bergen te verzetten. Kleine veranderingen of aanpassingen zorgen al voor nieuwe verbindingen in je hersenen. Het is fijn om een gewoonte te hebben, maar soms is het goed om jezelf eens wakker te schudden en een nieuwe stap te zetten. Ik kan je daarbij helpen, door samen een plan te maken gaan we met plezier naar jouw doelstelling werken.

©2018 SPAT verandert | KvK: 61495980 | BTW: NL854366933B01