Fabio D’Agata

Een verandering bedenk je met je hoofd, maar maak je met je hele lichaam. Dit gedachtegoed breng ik de wereld in door te spreken, te schrijven en te coachen. Persoonlijke groei staat voorop en lichaamsbeweging is een middel om als mens met het hele lichaam de gewenste kant op te ontwikkelen. Vergeet afvallen, spieren kweken of de perfecte billen, alles draait om het ontwikkelen van de juiste vaardigheden.

Ben je ben benieuwd naar Fabio als spreker? Op het online platform SPEAKRS kan je hem vinden tussen andere betekenisvolle sprekers van het moment. Geïnteresseerd? Bekijk de trailer hier.

Succesverhalen met Fabio

Gezagvoerder worden

Mijn vriendin zegt dat ik één keer in de zoveel tijd een gevalletje heb van wat zij monofocus noemt. Dat is een periode waarin ik een stip op mijn horizon heb waar ik vól voor ga en waarin ik alles wat het einddoel tegenwerkt naar de achtergrond schuif.

Lees meer...
- Sjoerd

Energie nodig

Tijdens mijn werk op kantoor bij Deloitte ben ik erg druk in mijn hoofd maar fysiek gezien zit ik de hele dag. Behalve het feit dat dit best wel saai kan zijn is het ook niet goed voor mijn lichaam.

Lees meer
- Hugo

Probleemgezinnen

Om probleemgezinnen te helpen richt ik me niet op de afzonderlijke problemen, maar op de samenhang hiertussen en op alle gezinsleden. Zo ontstond het idee voor een sportief zorgtraject voor de jongeren.

Lees meer
- Marloes
©2024 SPAT verandert | KvK: 61495980 | BTW: NL854366933B01