Fabio D’Agata

Fabio D’Agata

De beste manier om te veranderen is door in beweging te komen. Want een verandering maak je met je hele lichaam: fysiek, cognitief en emotioneel. Voordat we beginnen kijken we eerst samen naar wat voor jou écht belangrijk is. The bigger picture. Daarna ontwerp ik een trainingsplan met oefeningen (uit de Experience Based Training Tool) die jouw verandering waarmaken.

Programma's met Fabio

SPAT Bewust Intensief Programma

Informatie Inschrijven

Workshop: Versterk je Zelfvertrouwen

Informatie Aanvragen

Om doeltreffend te zijn vind ik het belangrijk dat jij je snel comfortabel voelt. Daarom is alles wat we doen is persoonlijk, discreet en veilig. Zo kunnen we met groot onderling vertrouwen, een ontspannen energie en een flinke dosis plezier samen bewegen richting jouw doel.

Mijn 1-op-1 trajecten zijn voornamelijk met CEO’s en jongeren in probleemsituaties. De groepstrajecten komen veelal uit het bedrijfsleven. Hoe persoonlijker en specifieker de vraag, hoe beter het bij mij past.

Succesverhalen met Fabio

Gezagvoerder worden

Mijn vriendin zegt dat ik één keer in de zoveel tijd een gevalletje heb van wat zij monofocus noemt. Dat is een periode waarin ik een stip op mijn horizon heb waar ik vól voor ga en waarin ik alles wat het einddoel tegenwerkt naar de achtergrond schuif.

Lees meer...
- Sjoerd

Energie nodig

Tijdens mijn werk op kantoor bij Deloitte ben ik erg druk in mijn hoofd maar fysiek gezien zit ik de hele dag. Behalve het feit dat dit best wel saai kan zijn is het ook niet goed voor mijn lichaam.

Lees meer
- Hugo

Probleemgezinnen

Om probleemgezinnen te helpen richt ik me niet op de afzonderlijke problemen, maar op de samenhang hiertussen en op alle gezinsleden. Zo ontstond het idee voor een sportief zorgtraject voor de jongeren.

Lees meer
- Marloes

Mijn vaardigheden als sportleider komen van de CIOS opleiding in Arnhem. Het ondernemen is aangewakkerd tijdens de opleiding Sportmarketing aan de Hogeschool Utrecht. Meer verdieping op het gebied van (gedrags)verandering  en persoonlijke ontwikkeling vond ik in een 2-jarige Zen-cursus, een 10-daagse Vipassana stilteretraite, een zelfmanagement weekend op Texel, een cursus Mindfulness en een 2-jarige opleiding Intuïtieve ontwikkeling. Deze kennis en vaardigheden zet ik in zodra een persoon of situatie ernaar vraagt.

Wegens privacy redenen mag ik een aantal succesverhalen niet publiceren, maar ik kan wel een aantal ervaringen delen in een persoonlijk gesprek. Ten slotte coach ik als directeur van SPAT verandert (toekomstige) zelfstandigen in de sportwereld.

Gratis intake


Beelden van Fabio

©2018 SPAT verandert | KvK: 61495980 | BTW: NL854366933B01