Hugo

Van de hele dag zitten naar bewust gedrag

Zitten op kantoor

Tijdens mijn werk op kantoor ben ik erg druk in mijn hoofd maar fysiek gezien zit ik de hele dag. Behalve het feit dat dit best wel saai kan zijn is het ook niet goed voor mijn lichaam. Gelukkig gaf mijn werkgever mij en mijn teamgenoten de mogelijkheid om met SPAT wekelijks buiten te trainen! In beweging zijn met SPAT is leuk, uitdagend en goed voor me! Voor een periode van een meer dan een jaar hebben we wekelijks op woensdag een uur gesport onder de bevlogen begeleiding van SPAT coach Fabio.

Betrokken coach

Fabio D’Agata

Oprichter | Auteur | Spreker
Een verandering bedenk je met je hoofd, maar maak je met je hele lichaam.

Volledig programma
Wat begon als een wekelijks uurtje zweten werd gaandeweg uitgebouwd tot een volledig programma waar deelnemers aan persoonlijke doelstellingen werkten, om de zes weken werden gemeten (waaronder gewicht, vetpercentage, BMI en spiermassa). Daarbovenop hadden we de mogelijkheid voor reflectiegesprekken met de coach (1-op-1) over voeding en lifestyle. Daar werd door mij en mijn collega’s gretig gebruik van gemaakt.

Experience Based Training Tool

Onze unieke Experience Based Training Tool vindt de perfecte mix van oefeningen voor jou.
Op basis van jouw persoonlijke data en successen van anderen die je zijn voorgegaan!

Meer weten

Zoveel voordelen
Door het programma van SPAT ben ik bewuster geworden van de effecten van bepaald gedrag op mijn lichaam. Verder heb ik de voordelen ervaren van regelmatig sporten en de fitheid die mij dat oplevert. De energie heb ik hard nodig voor mijn werk! Samen met collega’s sporten helpt bovendien mee aan het teamgevoel en met fitte en gezonde mensen is het prettig samenwerken! Zodra er in de toekomst weer ruimte ontstaat om SPAT in te schakelen ga ik persoonlijk mijn best doen dat voor elkaar te krijgen!

– Hugo Atzema, Privacy Advisor | Deloitte Risk Services

Beelden

Andere succesverhalen

Obstakels overwinnen

Onvermijdelijk kwam de dag dat we dat moesten waarmaken. Lichtelijk nerveus stapten we in onze auto’s richting Biddinghuizen: ‘Ik heb vannacht erg slecht geslapen, weet niet of ik echt fit ben.’

Lees meer
- Linda

Gezagvoerder worden

Mijn vriendin zegt dat ik één keer in de zoveel tijd een gevalletje heb van wat zij monofocus noemt. Dat is een periode waarin ik een stip op mijn horizon heb waar ik vól voor ga en waarin ik alles wat het einddoel tegenwerkt naar de achtergrond schuif.

Lees meer...
- Sjoerd

Zelfvertrouwen

De manier van trainen zorgt ervoor dat iedereen samen kan trainen, ongeacht het niveau. Dat geeft mij ook het zelfvertrouwen om door te gaan met trainen en in mijn geval hardlopen.

Lees meer
- Erik
©2024 SPAT verandert | KvK: 61495980 | BTW: NL854366933B01
Chat openen
Hallo, kunnen we je helpen met een vraag?