Fabio D’Agata

Een verandering bedenk je met je hoofd, maar maak je met je hele lichaam. Dit gedachtegoed breng ik met energie de wereld in door te spreken, te coachen en via mijn boek (lancering 4 december 2018). Mij gaat het erom samen te kijken wat écht belangrijk is, the bigger picture, waarin beweging het middel is om je te helpen te komen waar je wilt zijn.

Waar is Fabio bij betrokken?

Vitaliteit Programma

informatie Contact

Assertiviteit Training

Informatie Contact

Individuele Coaching

informatie Contact

Fabio als spreker op uw evenement?

Quality Bookings

Spreken doe ik voor kleine en grote groepen, op locatie of bij ons in Utrecht. Mijn 1-op-1 trajecten zijn voornamelijk met CEO’s en jongeren in probleemsituaties. De groepstrajecten komen veelal uit het bedrijfsleven. Hoe persoonlijker en specifieker de vraag, hoe beter het bij mij past.

Succesverhalen met Fabio

Gezagvoerder worden

Mijn vriendin zegt dat ik één keer in de zoveel tijd een gevalletje heb van wat zij monofocus noemt. Dat is een periode waarin ik een stip op mijn horizon heb waar ik vól voor ga en waarin ik alles wat het einddoel tegenwerkt naar de achtergrond schuif.

Lees meer...
- Sjoerd

Energie nodig

Tijdens mijn werk op kantoor bij Deloitte ben ik erg druk in mijn hoofd maar fysiek gezien zit ik de hele dag. Behalve het feit dat dit best wel saai kan zijn is het ook niet goed voor mijn lichaam.

Lees meer
- Hugo

Probleemgezinnen

Om probleemgezinnen te helpen richt ik me niet op de afzonderlijke problemen, maar op de samenhang hiertussen en op alle gezinsleden. Zo ontstond het idee voor een sportief zorgtraject voor de jongeren.

Lees meer
- Marloes
©2024 SPAT verandert | KvK: 61495980 | BTW: NL854366933B01
Chat openen
Hallo, kunnen we je helpen met een vraag?