Succesverhalen

Gezagvoerder worden

Mijn vriendin zegt dat ik één keer in de zoveel tijd een gevalletje heb van wat zij monofocus noemt. Dat is een periode waarin ik een stip op mijn horizon heb waar ik vól voor ga en waarin ik alles wat het einddoel tegenwerkt naar de achtergrond schuif.

Lees meer...
- Sjoerd

Proefschrift schrijven

Ik wilde o.a. meer aandacht en focus creëren, gerelateerd aan het schrijven van een proefschrift waar ik mee bezig ben. Meer sporten zou, zo was en is mijn overtuiging, leiden tot betere werkprestaties.

Lees meer
- Jeanet

Durven te zitten

De tranen stonden soms nabij, maar van Jelle kreeg ik veel steun. Dat had ik nodig en gaf mij een goed gevoel. Het is ongelooflijk wat we allemaal hebben meegemaakt.

Lees meer...
- Suzanne

Positieve energie

Ik ben prestatiegericht ingesteld. Ik weet altijd wel een stap extra te zetten. Maar juist het bewust zijn van de momenten dat je al op je maximum zit (in het ‘rood’ zit), is voor mij erg waardevol.

Lees meer...
- Christa

Energie nodig

Tijdens mijn werk op kantoor bij Deloitte ben ik erg druk in mijn hoofd maar fysiek gezien zit ik de hele dag. Behalve het feit dat dit best wel saai kan zijn is het ook niet goed voor mijn lichaam.

Lees meer
- Hugo

Tweede kindje

Na de zwangerschap van ons tweede kindje en een periode van veel zorgen om zijn gezondheid vond ik het weer eens tijd worden voor mezelf.

Lees meer...
- Mireille

Kind voelen

Per week werd ik speelser en voelde ik mij langzaam weer transformeren naar dat kind van vroeger. Vrijer, speelser en meer lef om mezelf te durven zijn.

Lees meer...
- Eveline

Rust in mijn hoofd

Door de stilte trainingen heb ik geleerd dat het niet erg is om stil te zijn. Het brengt rust in mijn hoofd en ik kan optimaal genieten, omdat ik alles op mijn eigen manier bekijk zonder de invloed van anderen

Lees meer
- Tim

Buiten spelen

Dit concept bleek helemaal mijn ding. Dit was een fantastische manier om in de wintermaanden lekker fit te blijven. Mijn conditie is beter dan ooit en ik speel weer buiten!

Lees meer...
- Bianca

Obstakels overwinnen

Onvermijdelijk kwam de dag dat we dat moesten waarmaken. Lichtelijk nerveus stapten we in onze auto’s richting Biddinghuizen: ‘Ik heb vannacht erg slecht geslapen, weet niet of ik echt fit ben.’

Lees meer
- Linda

180 graden veranderd

Ik was minder snel moe en had ik in de weekenden, na een hele week werken, nog voldoende energie over door het Apenkooiprogramma van Mariska.

Lees meer...
- Willem

Goede voornemens

De heren hadden er heel veel zin maar ik had toch echt mijn twijfels. Hoe ga ik dit overleven? Ik heb express niet naar alle obstakels gekeken omdat ik anders een excuus had bedacht om niet mee te gaan.

Lees meer
- Bo

Uithuisgeplaatste kinderen

Zo’n 120 uithuisgeplaatste kinderen hebben hier een thuis gevonden. Vrijetijd is voor deze jongeren heel belangrijk. Niet alleen als (fysieke) activiteit, maar ook om jezelf te leren kennen en te ontwikkelen.

Lees meer
- Arienne

Klein jeugdtrauma

De oefenobjecten deden terugdenken aan de wandrekken op de basisschool waarop je afgrijselijke toeren moest uithalen. Nu, dertig jaar later, heb ik een klein jeugdtrauma overwonnen.

Lees meer
- Paul

Probleemgezinnen

Om probleemgezinnen te helpen richt ik me niet op de afzonderlijke problemen, maar op de samenhang hiertussen en op alle gezinsleden. Zo ontstond het idee voor een sportief zorgtraject voor de jongeren.

Lees meer
- Marloes

Kennismaken

In dit voetbalseizoen hebben we veel nieuwe jongens bij de groep die elkaar nog niet zo goed kennen. Kennismaken en leren samen werken is voor mij dus een belangrijk item in de voorbereiding.

Lees meer
- Werner

100% ondernemen

Ik kreeg eindelijk de moed om mijn vaste baan als taaldocent op te zeggen en geheel als ZZP-er door het leven te gaan.

Lees meer
- Mylène

Kwaadaardige tumor

Binnen 1 minuut kan je hele leven, en alles wat je hebt bereikt op je 30ste, in 1 keer drastisch veranderen. Dat kan. Het overkwam mij ruim 2 jaar geleden; in mijn lichaam zat een kwaadaardige tumor.

Lees meer
- Marloes

Zelfvertrouwen

De manier van trainen zorgt ervoor dat iedereen samen kan trainen, ongeacht het niveau. Dat geeft mij ook het zelfvertrouwen om door te gaan met trainen en in mijn geval hardlopen.

Lees meer
- Erik

Leren genieten

Het was voor mij een leermoment dat ik niet constant meer moet willen, maar dat momenten van ontspanning en genieten van je prestaties ook belangrijke momenten zijn in een training.

Lees meer
- Rowan

Na de zwangerschap

Nu ben ik zwanger van mijn tweede kindje en ik kan niet wachten om weer te beginnen. Eind dit jaar volgt dan ook een mooie uitdaging: mijn conditie weer terugkrijgen.

Lees meer
- Pleun

Gezond en sterk

Een extra motivatie was dat een van mijn beste vrienden ernstig ziek was geworden in het afgelopen jaar, waardoor ik stil stond bij het feit dat het leven je lam kan slaan. Ik wilde gezond en sterk worden!

Lees meer
- Annemiek

Na de topsport

Na mijn topsportcarriere had ik iemand nodig die me motiveerde om aan de slag te gaan. Een aantal trainers konden mij niet geven waar ik behoefte aan had. Met Jelle was er direct een klik.

Lees meer
- Esther

18 jaar getrouwd

En met 17,5 jaar was bij mij de knop al omgegaan. Nee, niet dat ik weg wilde rennen. Sterker nog, dat zou me niet eens lukken. Dus weg met de kilo’s en sportschoenen aan!

Lees meer
- Ineke
©2018 SPAT verandert | KvK: 61495980 | BTW: NL854366933B01