Burn-out

Is het wel verstandig om te bewegen met een burn-out? Zeker, met de juiste begeleiding kun jij sneller weer op het juiste spoor komen. Door actief met een coach van SPAT aan de slag te gaan leer jij je lichaam beter kennen en bouw je jouw krachten zorgvuldig op. Door goed te luisteren naar jouw verhaal komen we erachter wat jij nodig hebt. Daar ontwikkelen wij oefeningen voor die werken voor jou, zodat je ook in de toekomst jouw grenzen goed kunt bewaken. Neem contact op met ons om samen naar de mogelijkheden te kijken.

Oefeningen gericht op vaardigheden

Fysiek

Fysieke vaardigheden zitten in het lichaam, zoals: spierkracht, flexibiliteit, coördinatie, snelheid en uithoudingsvermogen.

Mentaal

Mentale vaardigheden zitten in het brein, zoals: concentratie, werkgeheugen, reëel zelfbeeld, planning en zelfsturend vermogen.

Emotioneel

Emotionele vaardigheden zitten in het gevoelsleven, zoals: omgaan met tegenslag, grenzen aanvoelen, plezier ervaren en zelfvertrouwen.

Succesverhalen

Energie nodig

Tijdens mijn werk op kantoor bij Deloitte ben ik erg druk in mijn hoofd maar fysiek gezien zit ik de hele dag. Behalve het feit dat dit best wel saai kan zijn is het ook niet goed voor mijn lichaam.

Lees meer
- Hugo

Leren genieten

Het was voor mij een leermoment dat ik niet constant meer moet willen, maar dat momenten van ontspanning en genieten van je prestaties ook belangrijke momenten zijn in een training.

Lees meer
- Rowan

Positieve energie

Ik ben prestatiegericht ingesteld. Ik weet altijd wel een stap extra te zetten. Maar juist het bewust zijn van de momenten dat je al op je maximum zit (in het ‘rood’ zit), is voor mij erg waardevol.

Lees meer...
- Christa

Zij gingen u voor

©2024 SPAT verandert | KvK: 61495980 | BTW: NL854366933B01
Chat openen
Hallo, kunnen we je helpen met een vraag?