Mariska van der Poel

Mariska van der Poel

Ik geloof dat mensen groeien door te durven spelen. Stop growing up, start growing. Daarom daag ik jou uit om op je eigen manier in beweging te komen, letterlijk en figuurlijk. Op die manier help ik jou om het beste uit jezelf te halen!

Programma's met Mariska

Gratis introductie: Kies Voor Jezelf!

Informatie Inschrijven

Kies Voor Jezelf!

Informatie Aanvragen

Ik breng je dus in beweging, lichamelijk én met de focus op de groei van jou als persoon of als team. In een veilige setting zet ik je op een ludieke, speelse manier aan het werk. Door middel van rake observaties en scherpe vragen geef ik je op een vriendelijke manier reflectie terug. Hierdoor kom je een stap verder. Soms leg ik de vinger snel op de zere plek en gebruik ik de dynamiek van de situatie om richting jouw persoonlijke doel te bewegen. Daar gaat mijn speciale aandacht naar uit. Ik leer jou om jezelf en anderen op een andere manier te kennen en te begrijpen.

Succes met Mariska

Buiten spelen

Dit concept bleek helemaal mijn ding. Dit was een fantastische manier om in de wintermaanden lekker fit te blijven. Mijn conditie is beter dan ooit en ik speel weer buiten!

Lees meer...
- Bianca

Kind voelen

Per week werd ik speelser en voelde ik mij langzaam weer transformeren naar dat kind van vroeger. Vrijer, speelser en meer lef om mezelf te durven zijn.

Lees meer...
- Eveline

180 graden veranderd

Ik was minder snel moe en had ik in de weekenden, na een hele week werken, nog voldoende energie over door het Apenkooiprogramma van Mariska.

Lees meer...
- Willem

Mijn manier van werken is door het spelenderwijs bewegen net een beetje anders en toch intensief. De energieke, speelse stijl past goed bij mij en ik hecht waarde aan authenticiteit. Waar ik jou toe uitdaag in mijn training breng ik ook zelf in: opereren vanuit je kracht en eigenheid. Bij mij kun je maatwerk verwachten. Elke combinatie van doelstelling, groep, context en situatie vraagt namelijk om een andere aanpak. Je weet dus niet van tevoren exact wat ik ga doen. Je moet bereid zijn actief aan de slag te gaan en openstaan voor deze aanpak. Dynamisch, scherp, confronterend en zonder oordeel. Individueel of als team. Mentaal, emotioneel en/of fysiek. Durf jij het aan?

Neem contact op


Beelden van Mariska

©2018 SPAT verandert | KvK: 61495980 | BTW: NL854366933B01