Kracht in huis

Wist je dat je beweging kunt inzetten als middel voor duurzame gedragsverandering? Wanneer je in beweging komt, gebeurt er veel. Naast dat je natuurlijke gedrag zichtbaar wordt, kun je door te bewegen een verandering in gang zetten. Door cognitieve, mentale en emotionele vaardigheden tegelijkertijd te trainen betrek je je hele lijf in de verandering. Dit noemen we intelligent bewegen.

SPAT Verandert heeft 10 jaar ervaring in beweging en gedragsverandering. Onder begeleiding van gespecialiseerde coaches krijg je inzicht in je gedrag, ontwikkel je vaardigheden en doorbreek je patronen aan de hand van spellen, oefeningen en opdrachten. Zo werk je samen op spelenderwijs aan de persoonlijke doelen die binnen jullie gezin centraal staan.

Spel & Fun

Samen kom je in beweging middels verschillende spellen, oefeningen en opdrachten. Hierbij staat verbinding, plezier en onderlinge communicatie centraal.


Dit pakket bestaat uit drie beweegsessies, van 60 minuten per keer. Verzorgd op locatie.

Aanvragen € 450,-

Intelligent Bewegen

Met onderzoekende oefeningen worden gedragspatronen naar de oppervlakte gebracht. Vervolgens wordt middels spellen, oefeningen en opdrachten getraind op vaardigheden voor groei.

Dit pakket bestaat uit twaalf beweegsessies, van 60 minuten per keer. Verzorgd op locatie.

Aanvragen € 1800,-
Prijs op
aanvraag

Maatwerk

Liever een op maat gemaakt programma? Dat kan! Op basis van jouw wensen en behoeftes maken we in overleg een op programma dat bij jou past.


We helpen je graag met het samenstellen van een op maat gemaakt programma.

Aanvragen Prijs op
aanvraag
©2024 SPAT verandert | KvK: 61495980 | BTW: NL854366933B01
Chat openen
Hallo, kunnen we je helpen met een vraag?