BOEKPRESENTATIE 4 DECEMBER 2018 (vol!)
Locatie: AFAS Theater, Philipsstraat 9, 3833 LC Leusden
Inloop: 18:30 – 19:00
Programma: 19:00 – 20:00
Auteur: Fabio D’Agata
Entree: gratis

Pre-order betekent dat het boek netjes voor je klaar ligt bij de boeklancering op 4 december, als je daarbij bent. Dan hoef je daar niet in de rij te staan om te betalen én je bespaart verzendkosten. Fabio signeert jouw exemplaar uiteraard wel. Ben je niet bij de boekpresentatie? Dan zorgen we ervoor dat je het boek vóór Sinterklaasavond in huis hebt!

Vergeet afvallen, spiermassa kweken of het krijgen van de perfecte billen
Na een periode van heftige paniekaanvallen veranderde Fabio D’Agata zijn manier van bewegen. Hij ontdekte dat zijn klachten afnamen. Ons lichaam is namelijk slimmer dan je denkt en die intelligentie kun je inzetten voor wat écht belangrijk is in je leven. Aan de hand van praktijkvoorbeelden, onderzoek, interviews met experts én zijn eigen verhaal neemt D’Agata je mee naar een wereld waar beweging en persoonlijke ontwikkeling samengaan. Intelligent Bewegen geeft je inzichten, sleutelprincipes en tools om zelf aan de slag te gaan om je ultieme verlangen waar te maken.

Fabio D’Agata (1984) is spreker en directeur van SPAT verandert. Zijn werkwijze ontwikkelde zich in de afgelopen zes jaar tot een succesvolle methode, die inmiddels ook door andere professionals in praktijk wordt gebracht.

‘Fabio D’Agata heeft een visie die past in de moderne tijd.’
– Bram Bakker

Fabio als spreker op uw bijeenkomst of evenement?

Aanvragen

Fabio als spreker
Fabio D’Agata is directeur van SPAT verandert, auteur van Intelligent Bewegen en expert op het gebied van lichaamsbeweging voor persoonlijke groei. Zijn inzichten over het menselijk lichaam komen daardoor goed bij het publiek aan. Hij heeft het vermogen de sfeer binnen no-time persoonlijk en interactief te maken.

Na een periode van heftige paniekaanvallen veranderde Fabio D’Agata zijn manier van bewegen. Hij ontdekte dat zijn klachten afnamen. In plaats van het lichaam als een domme kracht te gebruiken, investeerde hij in de relatie met zijn lichaam. Hij weet ondertussen dat het lichaam intelligent is en hoe die intelligentie aangesproken en ingezet kan worden voor de belangrijke dingen in het leven. Aan de hand van praktijkvoorbeelden, onderzoek, interviews met experts én zijn eigen verhaal neemt D’Agata je mee naar een wereld waar beweging en persoonlijke ontwikkeling samengaan.

Fabio laat je anders denken én anders voelen over het lichaam, persoonlijke groei en het leveren van prestaties. Hij schijnt nieuw licht op herkenbare situaties die iedereen bezig houdt in de moderne wereld van vandaag.

©2018 SPAT verandert | KvK: 61495980 | BTW: NL854366933B01