Zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen is het vertrouwen in jezelf over jezelf. We helpen je dat te versterken met actieve oefeningen die bij jou passen. Je lichaam wordt automatisch sterker door de actieve aanpak en dat is meteen al heel prettig, maar hoe reageer je op mentaal en emotioneel gebied? Daar gaan we ook mee aan de slag. Onze aanpak is actief, doordacht en super effectief!

Neem direct contact met ons op voor meer informatie of vul onderstaand formulier in voor een gratis intake.

Gratis intake


Kennis & onderzoek

How are habits formed

Dit onderzoek laat zien dat een mens gemiddeld 66 dagen nodig heeft om een nieuwe gewoonte aan te leren. De benodigde tijd is ook afhankelijk van de complexiteit van de verandering. Maar wil je iets veranderen, dan heb je tijd nodig. Om deze reden hebben de veranderprogramma’s van SPAT altijd een duur van minimaal 10 weken.

Power Posing

Een krachtige, rechte en open houding (Power Pose) zorgt voor mentale kracht. Het leidt tot een verlaagd gehalte aan cortisol (stresshormoon) enĀ een verhoogd testosterongehalte. Door deze mentale kracht ben je stress, angsten en negatieve gedachten beter de baas. SPAT coaches houden je continu bewust van je houding om hier optimaal van te profiteren.

Bad Popcorn

Er zijn simpele manieren om ongewenst eetgedrag aan te passen. Gebruik bijvoorbeeld kleinere borden. Leg ongezonde snacks op een moeilijk bereikbare plek en gezond eten in het zicht. Het is bewezen dat zelfs wanneer je de truc kent, het blijft werken. Daarom adviseren wij ook je omgeving aan te passen tijdens een verandertraject.

Experience Based Training Tool

Onze unieke Experience Based Training Tool vindt de perfecte mix van oefeningen voor jou.
Op basis van jouw persoonlijke data en successen van anderen die je zijn voorgegaan!

Meer weten

©2018 SPAT verandert | KvK: 61495980 | BTW: NL854366933B01