Stephan van Velzen

Stephan van Velzen

Mijn naam is Stephan, hoewel mensen noemen mij al snel de Viking. Anders dan deze bijnaam suggereert ga je bij mijn trainingen niet volledig door het slijk. Vanaf het eerste moment level ik op jouw energieniveau en pas ik mijn trainingen daarop aan. Regelmatig kom ik mensen tegen die te gespannen zijn door bijvoorbeeld een drukke werkweek. Daarom begin ik de trainingen vaak met yoga oefeningen om die spanningen los te laten en jouw lichaam vrij te maken voor de workout.

Ik geloof in trainen op het juiste energieniveau, daarom zoek ik een echte connectie met jou. Door bewust leren omgaan met het lichaam, boek je betere en blijvende resultaten en worden de trainingen plezieriger. Je wordt dan nog steeds flink uitgedaagd, zonder dat je de volgende dag helemaal kreupel loopt van de spierpijn. Aan het eind van de training keer je met behulp van specifieke oefeningen weer helemaal “terug op aarde” met frisse energie.

Neem contact op


Van jongs af aan droomde ik om bij het leger te gaan en op mijn 19e heb ik dit waargemaakt. Na een aantal zware selectietrainingen kwam ik bij de Luchtmobiele Brigade. In mijn voorbereidingen heb ik enorm veel geleerd over de juiste houding, uitvoering en bewustwording van mijn lichaam. Dat wil ik ook aan jou overdragen!

Na mijn diensttijd werkte ik  in het Olympisch stadion in Amsterdam, bij Medico Vision. Fysiotherapeuten en andere specialisten leerden mij hoe ik anderen op een verantwoorde manier kan begeleiden. Momenteel ben ik enkele jaren zelfstandige personal trainer/coach in Haarlem en train ik allerlei personen en groepen, bijvoorbeeld talenten van verschillende topsportdisciplines, personen met chronische klachten en personen die gewoon “even een uurtje helemaal voor zichzelf” willen.

©2018 SPAT verandert | KvK: 61495980 | BTW: NL854366933B01