Stephan van Velzen

Stephan van Velzen

Ik ben Stephan, Viking, sportinstructeur, personal trainer en coach gespecialiseerd in krachttraining, TRX, bootcamp, circuit training, running en strength & conditioning. Sinds begin 2018 ben ik SPAT Coach en sindsdien heb ik mij ontwikkeld als verandercoach. Door middel van beweegtrainingen en specifieke coaching maak je mentale en emotionele veranderingen door.

Met behulp van de SPAT methode leer ik je op een veilige manier de juiste bewegingen van de vele verschillende beweegvormen aan. Zodat je met zekerheid en een veilig gevoel ook zelf kan sporten.

Van jongs af aan droomde ik om bij het leger te gaan en op mijn 19e heb ik dit waargemaakt. Na een aantal zware selectietrainingen kwam ik bij de Luchtmobiele Brigade. In mijn voorbereidingen heb ik enorm veel geleerd over de juiste houding, uitvoering en bewustwording van mijn lichaam. Dat wil ik ook aan jou overdragen!

Wat ik als coach met jou wil bereiken is dat je je veilig en kundig voelt in het sporten en het gaat ervaren als een plezierige bezigheid ipv een “moetje” zodat je zelf makkelijker kiest om te gaan sporten en mij niet meer als “stok achter de deur” nodig zal hebben.

©2020 SPAT verandert | KvK: 61495980 | BTW: NL854366933B01