Samenwerken

Bereiken jullie echt synergie in het team? Voelen jullie de aanvullende waarde van het geheel ten opzichte van de som der delen? Zo niet, dan is dit interessant. In onze trainingen belichten we samenwerken vanuit verschillende perspectieven. Zo kijken we naar allerhande verschillen in stijlen en rollen die men kan hebben en vooral naar hoe je daar je voordeel uit kunt halen als groep.

Inzichten en theorie worden afgewisseld met praktijkoefeningen. Hierbij kom je als team letterlijk in bewegen en gaan jullie ervaren hoe het is om elkaar nodig te hebben en elkaar te versterken.

Neem contact met ons op voor meer informatie of vul onderstaand formulier in voor een gratis intake.

Gratis intake


Kennis & onderzoek

Bad Popcorn

Er zijn simpele manieren om ongewenst eetgedrag aan te passen. Gebruik bijvoorbeeld kleinere borden. Leg ongezonde snacks op een moeilijk bereikbare plek en gezond eten in het zicht. Het is bewezen dat zelfs wanneer je de truc kent, het blijft werken. Daarom adviseren wij ook je omgeving aan te passen tijdens een verandertraject.

How are habits formed

Dit onderzoek laat zien dat een mens gemiddeld 66 dagen nodig heeft om een nieuwe gewoonte aan te leren. De benodigde tijd is ook afhankelijk van de complexiteit van de verandering. Maar wil je iets veranderen, dan heb je tijd nodig. Om deze reden hebben de veranderprogramma’s van SPAT altijd een duur van minimaal 10 weken.

Power Posing

Een krachtige, rechte en open houding (Power Pose) zorgt voor mentale kracht. Het leidt tot een verlaagd gehalte aan cortisol (stresshormoon) en een verhoogd testosterongehalte. Door deze mentale kracht ben je stress, angsten en negatieve gedachten beter de baas. SPAT coaches houden je continu bewust van je houding om hier optimaal van te profiteren.

Experience Based Training Tool

Onze unieke Experience Based Training Tool vindt de perfecte mix van oefeningen voor jou.
Op basis van jouw persoonlijke data en successen van anderen die je zijn voorgegaan!

Meer weten

©2018 SPAT verandert | KvK: 61495980 | BTW: NL854366933B01