SPAT Obstakels Overwin Je Samen Programma

Obstakels overwinnen we samen, letterlijk en figuurlijk. Altijd al een obstacle run willen doen? Of deze keer een langere afstand? Loop je om bepaalde obstakels heen en wil je ze toch graag eens doen? Meld je dan aan! Samen zorgen we dat jij alle obstakels overwint. Fysiek worden het uitdagende trainingen. We bouwen het op, dus je kunt op elk niveau instappen. Gedurende het programma zorgen we dat je, samen met de groep, met vlag en wimpel de finish van de run haalt! Op jouw eigen manier en met plezier. Fun staat hoog in het vaandel bij dit programma, onder andere door de inzet van spellen. Durf te spelen!

Ook is er aandacht voor mentale of emotionele obstakels die je tegenkomt. Heb je een mentaal of emotioneel obstakel waar je overheen wilt en is de tijd en aandacht in de training daarvoor niet voldoende? Je hebt de mogelijkheid om aanvullend gebruik te maken van een persoonlijk coachtraject. Bovendien komen tijdens het programma, o.a. in een workshop, de obstakels aan de orde die je tegenkomt op het gebied van voeding met dank aan Alina Petre, voedingsdeskundige. Iedereen die zich aanmeldt krijgt de kans om in te brengen welke obstakels hij of zij ondervindt op het gebied van voeding en die behandelen we in de workshop. Veranderen is maatwerk, dus je kiest de vorm die bij jou past. Je kunt kiezen uit twee startmomenten (7 augustus of 18 september), 10 of 16 weken trainen en, afhankelijk van je startmoment, welke run je doet of beide (14 oktober Beach Obstacle Run Texel of 26 november Hang-on Run Doorn).

Het programma samengevat:

Begeleiding SPAT coach: Mariska van der Poel & Alina Petre (voeding)
Trainingsmomenten: Woensdag 20:00 (Utrecht) & wekelijkse huiswerkopdracht
Start: maandag 7 augustus of maandag 18 september
Periode: 10 of 16 weken
Eindervaring: Beach Obstacle Run Texel – zaterdag 14 oktober en/ of Hang-on run Doorn – zondag 26 november
Metingen: BIA meting (Inbody120) & vragenlijst
Workshop: Omgaan met obstakels in voeding – op maat gemaakt
Maximaal aantal deelnemers: 12 (vol = vol)
Minimum aantal deelnemers: 6
Investering: vanaf € 300

Let op: Als je dit programma aanschaft via de winkel betaal je basisprijs voor de goedkoopste optie met 10 weken trainen en de run in november. Na je aanschaf spreken we samen per mail af welke keuzes je maakt – startmoment, periode en eindevent(s) – en op basis daarvan ontvang je een factuur voor eventuele aanvullende kosten.

De opties* op een rijtje:
꙳Start woensdag 9 augustus – 10 weken trainen – run Texel oktober – €325
꙳Start woensdag 9 augustus – 16 weken trainen – beide runs – €450
꙳Start woensdag 9 augustus – 16 weken trainen – run Doorn november – €400
꙳Start woensdag 9 augustus – 16 weken trainen – run Texel oktober** – €425
꙳Start woensdag 20 september – 10 weken trainen – run Doorn november – €300
꙳Start woensdag 20 september – 10 weken trainen – beide runs*** – €350

Train je liever twee keer per week? Bij voldoende inschrijvingen is er een tweede trainingsmoment op zaterdagochtend. Stuur een mail naar mariska@spatverandert.nl als je hier interesse in hebt en/ of er meer informatie over wilt.

*Alle opties zijn inclusief begeleiding, huiswerkopdrachten, voedingsworkshop, deelname run(s) en gebruik van materialen
**Je traint door na de run in oktober, maar doet niet mee aan de run in november
***Alleen indien je voldoende basisconditie hebt om na 4 weken trainen de run op Texel goed aan te kunnen

Persoonlijk coachtraject
Heb je een mentaal of emotioneel obstakel waar je overheen wilt en is de tijd en aandacht in de training daarvoor niet voldoende? Je hebt de mogelijkheid om aanvullend gebruik te maken van een persoonlijk coachtraject. Mariska heeft ervaring als coach in het bedrijfsleven en is in het bezit van een erkend coachdiploma. Neem contact op voor de mogelijkheden en de prijs via mariska@spatverandert.nl.

Betrokken coach

Mariska van der Poel

Coach | Trainer | Trainingsacteur
Ik geloof dat mensen groeien door te durven spelen. Stop growing up, start growing.

Online cursus

Informatie Inschrijven

Kies Voor Jezelf!

Informatie Aanvragen
©2023 SPAT verandert | KvK: 61495980 | BTW: NL854366933B01