Dé tool voor professionals

Begeleid jij mensen via beweging naar gedragsverandering? Dan helpt de SPAT KennisTool jou graag in je werk. Het systeem adviseert oefeningen op maat, ondersteunt met extra functies en verbindt je met andere professionals en experts in het werkveld.

Kennisdeling. In het systeem delen we kennis over gedragsverandering en beweging. Zo zijn er honderden oefeningen ontworpen, die je direct kun zien. Binnen een paar klikken krijg je zelfs advies op maat. Niet alleen de kennis van SPAT wordt gedeeld, ook profiteer je van ervaringen van andere professionals en hun beoordelingen.

Ondersteuning. In de SPAT KennisTool kun je digitale intakes doen en in PDF versturen. Het maken van diverse notities steunt het leerproces en het administreren van klanten, groepen en deelnemers zorgt voor overzicht. Met deze ondersteuning wordt je werk makkelijker, inzichtelijker en doeltreffender.

Verbinding. Je kunt profielen bekijken van andere gebruikers en privé berichten sturen en ontvangen. Dat betekent dat je in één klap in verbinding staat met professionals die beweging inzetten als middel voor gedragsverandering. Denk aan onder meer: psychologen, psychiaters, fysiotherapeuten, coaches en personal trainers.

Inhoud en tarieven vergelijken

“Dankzij de SPAT KennisTool heb ik direct gerichte oefeningen in handen en kan ik meer tijd besteden aan de mensen die ik begeleid”

– Sjuul Daamen

Zij gingen u voor

©2021 SPAT verandert | KvK: 61495980 | BTW: NL854366933B01