Energie Management

Met onze Energie Management Programma’s leren medewerkers beter om te gaan met hun energie. Hiervoor zetten wij een combinatie in van mentale, fysieke en voedingstrainingen. Deelnemers voelen hoe hun energie wordt beïnvloed, leren verbanden te leggen tussen verschillende energiebronnen en begrijpen hoe het werkt met hun energieboosters en energieslurpers.

Wij bieden Energie Management Programma’s van 12 weken aan, zodat er binnen een te overziene tijd gedragsverandering is te realiseren. Iedere week bevat een (of twee) training(en) van een uur met daarop volgend een passende challenge voor die week.

Neem voor meer informatie contact met ons op of vul onderstaand formulier in voor een gratis intake.

Gratis intake


Kennis & onderzoek

Bad Popcorn

Er zijn simpele manieren om ongewenst eetgedrag aan te passen. Gebruik bijvoorbeeld kleinere borden. Leg ongezonde snacks op een moeilijk bereikbare plek en gezond eten in het zicht. Het is bewezen dat zelfs wanneer je de truc kent, het blijft werken. Daarom adviseren wij ook je omgeving aan te passen tijdens een verandertraject.

How are habits formed

Dit onderzoek laat zien dat een mens gemiddeld 66 dagen nodig heeft om een nieuwe gewoonte aan te leren. De benodigde tijd is ook afhankelijk van de complexiteit van de verandering. Maar wil je iets veranderen, dan heb je tijd nodig. Om deze reden hebben de veranderprogramma’s van SPAT altijd een duur van minimaal 10 weken.

Power Posing

Een krachtige, rechte en open houding (Power Pose) zorgt voor mentale kracht. Het leidt tot een verlaagd gehalte aan cortisol (stresshormoon) en een verhoogd testosterongehalte. Door deze mentale kracht ben je stress, angsten en negatieve gedachten beter de baas. SPAT coaches houden je continu bewust van je houding om hier optimaal van te profiteren.

Experience Based Training Tool

Onze unieke Experience Based Training Tool vindt de perfecte mix van oefeningen voor jou.
Op basis van jouw persoonlijke data en successen van anderen die je zijn voorgegaan!

Meer weten

©2018 SPAT verandert | KvK: 61495980 | BTW: NL854366933B01