SPAT Academy: online of offline 

Je kunt de SPAT methode zowel online als offline onder de knie krijgen. Tijdens de online BASIS cursus leer je in vier modules de grondbeginselen van de SPAT methode om voor jezelf in te zetten. De online PRO cursus is ontwikkeld voor professionals en bevat zes modules, met als doel de SPAT methode in te zetten in de begeleiding van anderen. Wil je de methode van de SPAT coaches leren, oefenen met andere professionals en het zelf aan de lijve ondervinden? Dan is de offline training iets voor jou. Data voor 2021 zijn: 14 mei, 28 mei en 11 juni | 10 september, 24 september en 8 oktober |12 november, 26 november en 10 december.

Online BASIS cursus: € 350 excl. btw (423,50 incl. btw)
Online PRO cursus: € 450 excl. btw (544,50 incl. btw)
Offline Training: € 1.250 excl. btw (1512,50 incl. btw) 

Trailer SPAT Academy

In een notendop

Online BASIS cursus. Leer vanaf je eigen computer de basis van de SPAT methode, met als doel de methode voor jezelf in te zetten. In vier modulen leer je hogere doelen scherp formuleren, vaardigheden inzetten, ontwikkeldriehoeken maken en oefeningen ontwerpen.

Online PRO cursus. Leer vanaf je eigen computer de SPAT methode en hoe je die als professional kunt inzetten in je werk. In zes modules leer je hogere doelen scherp formuleren, vaardigheden inzetten, ontwikkeldriehoeken maken, oefeningen ontwerpen, coachen en de vertaalslag maken naar de praktijk. Deze cursus bevat extra wetenschappelijke onderbouwing, tips en persoonlijke feedback van SPAT coaches op de oefeningen.

Offline Training. In een periode van vier weken train je drie dagen in een kleine groep onder persoonlijke begeleiding van de SPAT coaches. Theorie (binnen) en praktijk (buiten) wisselen elkaar af en tussen de trainingsdagen door pas je de methode zelf toe door te oefenen. Met deze training leer je de methode rechtstreek van SPAT coaches, vind er kruisbestuiving plaats met expertises van andere deelnemers en ontvang je een werkboek waarin al het geleerde is terug te vinden. Na deze training beheers jij de SPAT methode en ben jij gecertificeerd om de SPAT Methode in te zetten.

Meer informatie Offline Training

De offline trainingsdagen zijn van 10:00 tot 17:00 in Utrecht en bestaan uit 6 modules. Tijdens deze training leer je rechtstreek van SPAT coaches beweging in te zetten volgens de SPAT methode als middel voor gedragsverandering. In een kleine groep met andere professionals vind er ook onderling kruisbestuiving plaats. Na deze training beheers jij de SPAT methode en ben jij gecertificeerd om de SPAT Methode in te zetten.

Module 1: Hogere doelen scherp formuleren
Module 2: Werken met fysieke, mentale en emotionele vaardigheden
Module 3: Ontwikkeldriehoeken samenstellen
Module 4: Oefeningen op maat ontwerpen
Module 5: De juiste coachingstijl kiezen
Module 6: Coachen in het moment en gedrag veranderen

Wat krijg je?
– 6 modules, verdeeld over 3 trainingsdagen
– 2 trainers per trainingsdag
– Theorie (binnen) én praktijk (buiten)
– Persoonlijke begeleiding van een SPAT coach
– Lunch
– Werkboek
– Boek Intelligent Bewegen (auteur: Fabio D’Agata)
– Uitbreiding professionele netwerk
– Korting op de SPAT KennisTool
– Certificaat én vermelding op de SPAT website

Meer informatie Online Cursussen

Tijdens de online cursussen leer je de SPAT methode in je eigen online leeromgeving. Iedere module bestaat uit 4-6 lessen, die gevuld zijn met persoonlijke video’s van de SPAT coaches, oefeningen, tips en wetenschappelijke onderbouwing. De PRO variant is gevuld met extra oefeningen, tips en wetenschappelijke onderbouwing. De cursussen kunnen geheel op eigen tempo worden doorlopen. Blijft het heel lang stil, dan porren wij je natuurlijk wel even.

Module 1: Hogere doelen scherp formuleren
Module 2: Werken met fysieke, mentale en emotionele vaardigheden
Module 3: Ontwikkeldriehoeken samenstellen
Module 4: Oefeningen op maat ontwerpen
Module 5: De juiste coachingstijl kiezen (alleen PRO)
Module 6: Coachen in het moment en gedrag veranderen (alleen PRO)

Wat krijg je?
– 6 modules (bestaande uit 4-6 lessen per module)
– Persoonlijke video’s van SPAT coaches
– Oefeningen
– Tips
– Wetenschappelijke onderbouwing
– Online coaching door je persoonlijke SPAT coach (alleen PRO)
– Korting op de offline training als je daarna nog verder gaat (alleen PRO)
– Korting op de SPAT KennisTool (alleen PRO)

©2021 SPAT verandert | KvK: 61495980 | BTW: NL854366933B01