Online en Offline Academy

In de SPAT Academy leer je de SPAT Methode. Dat kan met de online BASIS cursus of de online PRO cursus. Wil je liever echt contact en de methode leren van de SPAT coaches zelf? Dan is de offline SPAT Academy iets voor jou. De data voor de volgend ronde van de Academy in het voorjaar zijn: 11 maart, 25 maart en 8 april 2022.

Online BASIS Cursus. Leer vanaf je eigen computer de basis van de SPAT methode, met als doel de methode voor jezelf in te zetten.

Online PRO Cursus. Leer vanaf je eigen computer hoe je de SPAT methode als professional kunt inzetten in je werk. Deze cursus bevat extra wetenschappelijke onderbouwing, tips en persoonlijke feedback van SPAT coaches op de oefeningen.

Offline Training. Met deze training leer je de methode rechtstreek van SPAT coaches, vind er kruisbestuiving plaats met expertises van andere deelnemers en ontvang je een werkboek waarin al het geleerde is terug te vinden. Na deze training beheers jij de SPAT methode en ben jij gecertificeerd om de SPAT Methode in te zetten.

Inhoud en tarieven vergelijken

Trailer SPAT Academy

Offline Academy

Met deze training leer je de methode rechtstreek van SPAT coaches, vind er kruisbestuiving plaats met expertises van andere deelnemers en ontvang je een werkboek waarin al het geleerde is terug te vinden. Na deze training beheers jij de SPAT methode en ben jij gecertificeerd om de SPAT Methode in te zetten.

Offline training
De offline training vindt plaats in Utrecht en is opgedeeld in drie trainingsdagen. In totaal ben je vier weken actief bezig met de opleiding. Je leert in groepsverband, onder begeleiding van twee SPAT coaches per dag. Theorie (binnen) en praktijk (buiten) wisselen elkaar af en tussen de trainingsdagen door pas je de methode toe door zelf te oefenen. Na deze training beheers jij de SPAT methode en ben jij gecertificeerd om de SPAT Methode in te zetten. De groepen zijn klein, voor een optimale leerervaring. De minimale groepsgrootte is 4 – maximaal 10.

Trainingsdag 1
Op de eerste dag staat kennismaking met elkaar en de SPAT methode centraal. De aanpak wordt van start tot finish duidelijk. Je leert de juiste hulpvraag te achterhalen met een effectieve intake, je leert de juiste vaardigheden te kiezen, te werken met de ontwikkeldriehoek en de eerste oefeningen worden ontworpen. De theorie achter de methode wordt uiteengezet en je ondergaat zelf oefeningen om te ervaren wat het met je doet.

Trainingsdag 2
De tweede dag leer je het verschil tussen een “onderzoekende oefening” en een “trainingsoefening”. Je ontwerpt oefeningen voor beide types. Vanuit theoretische onderbouwing over ervaringsleer ga je deze dag vooral vlieguren maken. Lekker veel oefenen dus en de methode aan den lijve ervaren!

Trainingsdag 3
De derde en laatste dag ga je verder met een belangrijk onderdeel: coaching. Goede coaching maakt het verschil voor jouw klant, patiënt of client. Je leer over verschillende stijlen, hoe je ín het moment tijdens een oefening kunt coachen en op welke lichaamstaal en signalen interessant zijn. Met de juiste coaching leer je gedrag bloot te leggen en ermee te werken. Aan het einde van dag drie ontvang je het certificaat!

Vergelijk hier de inhoud en de tarieven.

Inhouse
Het is mogelijk om een op maat gemaakte SPAT Academy aan te vragen voor uw bedrijf/medewerkers. In dat geval houden we als richtlijn de 3 trainingsdagen plus de oefentijd tussendoor aan. De planning en locatie passen we aan op uw wensen. Ook is het mogelijk om de inhoud specifiek af te stemmen op uw eigen doelgroep. Kostenindicatie op aanvraag.

Academy-teaser
Vind je de offline Academy interessant, maar weet je nog niet zeker of het bij je past? Voorafgaand aan een Academy ronde organiseren wij 2 momenten waar je in een uurtje kan proeven aan de SPAT methode. In een groepje van 2-4 deelnemers ervaar je de inhoud van de SPAT methode, gegeven door een SPAT coach. Zo krijg je er meer gevoel bij en kun je voor jezelf bepalen of de offline Academy iets voor je is.

Kosten: € 60,- (excl. btw)

Ben je na de teaser nog steeds enthousiast en schrijf jij je in voor de offline Academy? Dan krijg je 50% van het betaalde bedrag terug als korting. Schrijf je snel in de volgende Academy-teasers op donderdag 20 januari om 15:30 tot 17:00 via academy@spatverandert.nl.

PS Wil je liever een 1-op-1 Academy-teaser? Voor € 120,- (excl. btw) ervaar jij de SPAT methode samen met een SPAT coach. Blijf je enthousiast en schrijf jij je in dan ontvang je de helft van het betaalde bedrag terug als korting op de offline Academy.

Online BASIS cursus

Voor wie (nog) niet de ruimte, tijd of middelen heeft om te starten aan de offline training of een indruk wil krijgen van wat de SPAT Academy inhoudt zijn is de online cursus een oplossing.

Tijdens de online BASIS cursus leer je in vier modules de SPAT methode vanaf je eigen computer. Je krijgt toegang tot je eigen online leerplek, war de vier modules klaarstaan die je stap voor stap doorneemt. Elke module bestaat uit een video, theorie, onderbouwing en een opdracht. Deze cursus is er op ingericht om de methode voor jezelf in te kunnen zetten. Wil je de methode vanuit huis leren inzetten voor je werk? Kijk dan naar de online PRO cursus. Vergelijk hier de inhoud en de tarieven.

Online PRO cursus

Tijdens de online PRO cursus krijg je alles van de online BASIS cursus, plus extra wetenschappelijke onderbouwing, twee extra modules gericht op coaching en digitaal feedback van de SPAT coaches op je opdrachten. Na deze zes modules begrijp jij hoe de methode werkt en hoe je die kunt inzetten in je werk. Vergelijk hier de inhoud en de tarieven.

Zij gingen u voor

©2022 SPAT verandert | KvK: 61495980 | BTW: NL854366933B01